Lash eXtend wimperextensions

Mooie en sprekende ogen, met wimpers die extra krul en volume geven. Welke vrouw wil dat nou niet? Wimperextensions zijn de beautytrend op het gebied van semi permanente wimperverlenging. Lash eXtend is de no. 1 in wimperverlenging met de nieuwste techniek! Deze wimperbehandeling die alleen gedaan kan worden door een Wimperstyliste, zorgt voor een perfecte oogopslag met of zonder het gebruik van mascara.

Kwaliteit
De wimpers van Lash eXtend zijn van de kwaliteit faux Mink. Dit betekent dat de extensions zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit synthetische materialen. De wimperextensions zijn speciaal omdat ze zijn afgewerkt met een zijde coating die ook wel premium silk wordt genoemd.

Hoe werkt Lash eXtend?
De wimperextensions worden aan het natuurlijke wimperhaar bevestigd met een speciale bonder (lijm). De aanzetting van de bonder aan uw eigen wimperhaar is niet zichtbaar, dus de look is 100% natuurlijk.

Hoe lang blijven de wimperextensions zitten?
De wimperextensions blijven gemiddeld 3 tot 6 weken zitten. Deze periode hangt af van de eigen groeicyclus van de natuurlijke wimper (gemiddeld 3 tot 6 weken) en de verzorging van de wimperextensions.

Wat houdt een Refill behandeling in?
Om een mooie volle wimper te behouden adviseren we om tussen de 2 en 4 weken een refill behandeling te doen. Tijdens een refill behandeling worden de losse wimperextensions verwijderd en nieuwe wimperextensions geplaatst op de vrije haren.

Verwijderen van de wimperextensions
Wimperextensions worden verwijderd door een speciale gel remover die de bonder (lijm) losweekt. Op geen enkele andere manier kunnen wimperextensions verwijderd worden. Dit kan ook alleen worden gedaan door een wimperstylist.

Voorafgaand aan het zetten van uw wimperextensions
Verwijder oog make-up zoals mascara en/of eyeliner tijdig voor uw afspraak. Zorg dat er geen olie of dergelijke substantie achterblijft op uw huid, want dit bevorderd het hechtingsproces.

Na afloop van het zetten van uw wimperextensions
Belangrijke tips voor het verzorgen van uw wimperextensions:
–         Maak uw wimpers niet nat gedurende 2 uur na de behandeling.
–         Trek niet aan uw wimpers. De natuurlijke wimper raakt beschadigd als deze met opzet eruit wordt getrokken terwijl de wimperextension er aan vast zit. In dit geval zal er na enige tijd een nieuwe wimper terug groeien.
–         Wrijf niet te vaak in uw ogen.
–         Gebruik, indien u hier behoefte aan heeft, geen reguliere mascara, maar alleen de speciale mascara voor wimperextensions (deze is olievrij), verkrijgbaar in de salon.
–         Verwijder uw wimperextensions nooit zelf.
–         Reinig uw wimperextensions met de daarvoor bestemde olievrije make-up remover, verkrijgbaar in de salon.
–         U kunt ook de foam cleanser gebruiken tijdens het douchen voor het nog verder reinigen van uw wimpers.
–         De lash coating voeding gebruikt u twee tot maximaal drie keer per week om de wimpers zacht en in vorm te houden.
–         Met de wimperborstel kunt u ’s ochtends uw wimpers prachtig modelleren.

Prijzen
Wimper extensions nieuwe set                                  € 82.40
Een refill na 21 dagen wordt berekend als nieuwe set.
Refill behandeling binnen 14 dagen                          € 33.50
Refill behandeling binnen 21 dagen                          € 41.20
Verwijderen van de wimpers                                     € 25,75
De prijs is afhankelijk van het aantal wimper dat verwijderd moet worden. Het verwijderen is gratis bij het laten zetten van een nieuwe set.

Verkoopproducten
Lash eXtend Eye make-up remover                           € 19,95
Lash eXtend Eyelash Foam Cleanser                        € 22,50
Lash eXtend Lash Coating                                         € 24,95
Lash eXtend Power Volume Mascara                        € 19,95
Lash eXtend Wimper Borsteltje                                  €  2,99