Cymedics Light en Cymedics ITPL – Veelgestelde vragen

Cymedics Light

Hoe werkt het?

De Cymedics Light maakt gebruik van puur hyaluronzuur en een koudlaser apparaat. Het huidoppervlak wordt eerst voorbehandeld met het speciaal ontwikkelde hyaluronzuur zodat het diep in de huid kan doordringen. Vervolgens wordt de hyaluronzuur in de huid gestabiliseerd door de koudlaser en wordt er een zogeheten depot opgebouwd.

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur (een polysaccharide) komt als een natuurlijke molecuul in het lichaam voor (huid, gewrichten en ogen) en draagt bij tot het behouden van de jeugdige functies en uistraling. Voor de huid is het een belangrijke taak om het water door middel van het hyaluronzuur vast te houden. Hyaluron heeft namelijk de eigenschap dat het, in verhouding tot zijn massa, relatief grote hoeveelheden water aan zich kan binden (tot 6000 keer het eigen gewicht!). Door deze eigenschap tot waterbinding geeft hyaluronzuur de huid stevigheid en geeft het de huid het verloren vochtgehalte, elasticiteit, volume en een jongere uitstraling terug.

Het natuurlijke hyalurongehalte in de huid wordt voortdurend minder. Omstreeks het 40ste levensjaar bedraagt het nog maar 50% en omstreeks het 60ste levensjaar nog maar 10% van de hoeveelheid in vergelijking tot onze jeugdjaren. Om dit proces te vertragen biedt de Cymedics Light dé oplossing.

Hoe gebruikt Cymedics Light hyaluronzuur?

Cymedics Light maakt gebruik van 100% zuivere hyaluronzuur, een dermatologisch geteste micro-gel, welke bestaat uit de hoogst mogelijke concentratie en viscositeit. Hyaluronzuurpreparaten worden al jaren gebruikt om rimpels te vervagen of om lippen op te vullen middels injectietechnieken. Bij de nieuwe Cymedics Light behandelmethode worden speciale, niet verbonden hyaluronzuurmoleculen zonder naalden in de huid aangebracht. De behandeling is volledig pijnloos, non-invasief en 100% veilig.

Maakt Cymedics Light gebruik van naalden?

Nee. Bij de nieuwe behandelmethode worden speciale, niet verbonden hyaluronzuurmoleculen zonder naalden in de huid aangebracht. De door Medilab ontwikkelde pure hyaluron beschikt over speciaal gestructureerde hyaluronmoleculen en kan zodoende diep in de huid dringen en daardoor rimpels reduceren. De huid krijgt hierdoor haar natuurlijke stevigheid en jeugdige frisheid terug.

Is het veilig?

De Cymedics Light is 100% veilig met buitengewone, directe resultaten.

Doet het pijn of zijn er bijwerkingen?

De unieke Cymedics Light behandelingen zijn pijnloos en snel. Er zijn geen bijwerkingen en er is geen herstelperiode.

Hoe snel krijg ik resultaten te zien?

Bij de eerste behandeling ziet u gelijk resultaat, natuurlijk wordt het resultaat bij meerdere behandelingen steeds groter.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Tijdens het gratis advies gesprek wordt dit met u besproken. Het verschilt per behandeling en per persoon, maar is gemiddeld 6-8 behandelingen. Om het resultaat optimaal te behouden dient u per kwartaal een herhaal behandeling te ondergaan.

Hoeveel kost het?

Bij het gratis consult wordt u volledig ingelicht over de mogelijkheden en kosten die voor u van toepassing zijn.

 

Cymedics ITPL

Hoe werkt het?

ITPL staat voor “Intense Train Pulse Light”. Met dit speciaal ontwikkelde apparaat stuur je micro lichtpulsen naar het behandelgebied. Elk “shot”van licht bestaat uit meerdere afzonderlijke micropulsen die elkaar volgen zoals de wagons van een trein. Het aantal, de lengte en de intervallen tussen de opeenvolgende micropulsen kunnen individueel worden ingesteld.

Is het veilig?

De ITPL techniek is zeer effectief en veilig voor elke huid. Het is de nieuwste innovatie op het gebied van intense pulse light en veelzijdiger en veiliger dan bestaande systemen.

Doet het pijn of zijn er bijwerkingen?

Er zijn geen bijwerkingen. Tijdens de behandeling voelt u een prikkelend gevoel wat gelijk na de behandeling weg is, geen pijn, geen risico.

Welke huidtypen kunnen behandeld worden?

De vernieuwde techniek zorgt ervoor dat nagenoeg ieder huidtype kan worden behandeld, in tegenstelling tot veel bestaande systemen in de markt.

Hoe snel krijg ik resultaten te zien?

Bij de eerste behandeling ziet u na ongeveer een week resultaat, dan vallen de behandelde haartjes uit. Het resultaat wordt bij meerdere behandelingen steeds groter, want dan zijn er andere haarzakjes die in de juiste groeifase behandeld worden.

Wat gebeurt er met het lichaam tijdens de huidverjonging behandeling?

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat de collageenproductie en celreparatie wordt geactiveerd. Cellen worden geladen met energie, zodat zij kunnen presteren en herstellen op een optimaal niveau.

Waarom wordt er gel aangebracht?

Er wordt een voedende gel gebruikt, speciaal ontwikkeld voor het gebied dat een behandeling ondergaat. De speciaal geformuleerde gel zorgt voor de juiste geleiding, zodat we een optimaal resultaat kunnen behalen.

Is 1 behandeling genoeg?

Nee. Doordat haartjes in verschillende haargroeifasen zitten, is het niet mogelijk alle haartjes in 1 behandeling te flitsen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Tijdens het gratis advies gesprek wordt dit met u besproken. Het verschilt per behandeling en per persoon.

Is het ontharen permanent?

Ja. Wanneer het haarzakje in de juiste groeifase geflitst wordt, komt hij niet meer terug. Door hormoon wisselingen kunnen er op enkele plaatsen toch weer nieuwe haren groeien. Hiervoor kunt u zo nodig eenmaal per jaar bijvoorbeeld een herhaal behandeling doen.

Mag ik in de zon voor en na een behandeling?

U mag 2 weken voor en 2 weken na een behandeling niet in de (felle) zon zitten. Natuurlijk kunt u fijn buiten vertoeven, maar dit doet u met een goede zonfactor. Factor 30 voor het lichaam en factor 50 voor het gezicht. Dit is om pigmentverschuivingen te voorkomen. U begrijpt ook dat het dus handiger is om na de zomerperiode te starten met ITPL behandelingen.

Hoeveel kost het?

Bij het gratis consult wordt u volledig ingelicht over de mogelijkheden en kosten die voor u van toepassing zijn.

 

Cymedics Shavon III MC

Wat doet het Cymedics Shavon systeem?

Dit unieke systeem is een revolutionaire ontwikkeling in de Cymedics familie en maakt gebruik van een innovatieve lichttechniek. Dit systeem maakt definitief ontharen mogelijk voor alle huidtypen, dus zowel lichte als donkere huid kunt u veilig behandelen. Naast donkere haartjes zijn ook blonde (donshaartjes), rode en grijze haren te verwijderen.

Hoe verschilt de Cymedics Shavon van de Cymedics ITPL?

De Cymedics Shavon kan ook blonde (donshaartjes), rode en grijze haren definitief verwijderen. Dit is mogelijk op alle huidtypen.

Doet het pijn?

Nee, wel voelt u tijdens de behandeling warmte, vooral op plekken waar zich veel haartjes bevinden. Dit trekt relatief snel weg, u heeft het gevoel alsof heeft u even in de zon gezeten.

Mag ik in de zon voor en na een behandeling?

U mag 2 weken voor en 2 weken na een behandeling niet in de (felle) zon zitten. Natuurlijk kunt u fijn buiten vertoeven, maar dit doet u met een goede zonfactor. Factor 30 voor het lichaam en factor 50 voor het gezicht. Dit is om pigmentverschuivingen te voorkomen. U begrijpt ook dat het dus handiger is om na de zomerperiode te starten met de behandelingen.

Hoeveel kost een behandeling?

Bij het gratis consult wordt u volledig ingelicht over de mogelijkheden en kosten die voor u van toepassing zijn.